Bedrijf

1919: Dhr. Daniel Quatannens kocht de "Zeepziederij van Snaaskerke". Er werd toen hoofdzakelijk zwarte zeep en soda kristallen geproduceerd. Men is toen ook beginnen zout importeren.

1936: Zijn zoon, Pierre Quattannens heeft de zaak verder uitgebouwd. Er werd toen nog steeds zeep en soda gemaakt, maar het zoutaandeel werd alsmaar groter. Na zijn dood heeft zijn vrouw de activiteiten verder gezet en onder impuls van haar zoon is het bedrijf uitgegroeid naar een puur zoutbedrijf. Ondertussen heeft de 4de generatie ook al haar intrede gedaan in het bedrijf.

Qsalt is een groothandel gespecialiseerd in zout. Dankzij de kennis en jarenlange ervaring biedt Qsalt voor elke toepassing de meest geschikte oplossing aan de juiste prijs. Ons groot gamma aan verschillende soorten zout zorgt ervoor dat Qsalt aan elke vraag kan voldoen. Heeft u zout nodig voor een specifieke toepassing? Qsalt zal samen met u het juiste type zout bepalen alsook de meest voordelige manier om het te leveren.

Wij bieden u zout aan voor waterverzachters, maar ook voedingszout zowel in grote als in kleine verpakkingen, zout voor uw zwembad, zout voor industriële toepassingen, strooizout en landbouwzout. Verder kunt u ook bij ons terecht voor bepaalde onderhoudsproducten en de installatie en het onderhoud van uw waterverzachter.

Wij leveren u het zout tot bij uw waterverzachter, zwembad of opslagplaats (vanaf 300 kg). Voor kleine hoeveelheden (vanaf 100 kg) kunt u het zout zelf ophalen. Ook installeren en onderhouden wij uw waterverzachter, zowel in uw privé-woning als in uw bedrijf.

Onze aanpak

Onze aanpak afbeelding 1

Levering volgens uw wensen

Onze aanpak afbeelding 2

Levering van het product met eigen wagens

Onze aanpak afbeelding 3

Aanleveren tot bij de waterverzachter

Onze aanpak afbeelding 4

Optimale service: tijdige levering over heel België

Wenst u meer informatie? Contacteer ons
Schrijf u in op onze nieuwsbrief:
Zout voor waterverzachter nodig? Meer info