Landbouwzout voor gezonde bodem en vee

Zout vormt de basis van onze dagdagelijkse rituelen: van een snuifje zout in de pasta tot waterverzachterzout in het water en strooizout op de weg. Maar wist je dat zout ook een absolute meerwaarde biedt in de landbouw? Daarom heeft Qsalt een breed gamma in huis  van landbouwzout voor vee en de bodem.

• Veevoederzout
Veevoederzout bevat onmisbare bestanddelen en mineralen om de dieren gezond te houden. Meng het zout rechtstreeks in het veevoeder. Bij Qsalt kan je zowel fijn als grof veevoederzout kopen in zakken van 25 kilo. Lees hier meer.

• Liksteen
Je dieren sterk en gezond houden is van essentieel belang. Een liksteen is een ideaal supplement bovenop gewoon veevoeder om dieren in hun behoefte van mineralen te voorzien. Qsalt levert verschillende soorten likstenen. Bekijk ze allemaal.
 

• Meststof
Ook de bodem mag niet verloochend worden en moet in optimale staat verkeren. Het grof landbouwzout van Qsalt is van hoge kwaliteit en kan je gebruiken als meststof om de akkers te verrijken. De korrelgrootte, de zuiverheid en het vochtgehalte zijn constant en helpen de gewassen beter groeien. Bovendien is dit zout ook een natuurlijk bewaarmiddel. Klik hier voor meer info.

Ook landbouwzout nodig? Ontdek het volledige assortiment

Onze aanpak

Onze aanpak afbeelding 1

Levering volgens uw wensen

Onze aanpak afbeelding 2

Levering van het product met eigen wagens

Onze aanpak afbeelding 3

Aanleveren tot bij de waterverzachter

Onze aanpak afbeelding 4

Optimale service: tijdige levering over heel België

Wenst u meer informatie? Contacteer ons
Schrijf u in op onze nieuwsbrief:
Zout voor waterverzachter nodig? Meer info